Sídlo firmy:
  AlfaCAD s.r.o., Pohronská 3, 831 03 Bratislava

Prevádzka:
  Bratislavská 33/G, 931 01 Šamorín, Slovakia

  office@alfacad.sk
  frank@alfacad.sk

 +421 915 980 513

Tlacitko Shop 

TÉMA MESIACA - 3D TLAČ

Dnešná otázka znie : “Ako pracujeme s 3D TLAČOU my?" Aj my sme začínali úplne od nuly, ale tvrdou prácou sme výrazne posunuli level, čítajte ďalej.

Ak Vám pojem 3D tlač ešte stále nič nehovorí, veríme, že je čas to zmeniť. Preto počas aktuálneho mesiaca každý týždeň otvoríme jednu z otázok, ktoré si určite kladiete. Preto neváhajte, klikajte a vzdelávajte sa. Celý blog nájdete na vrchu stránky v sekcii BLOGY.

AKO PRACUJEME S 3D TLAČOU MY?

Aj u nás bola technológia 3D tlače v minulosti len vzdialenou ideou. Od začiatku sme však vnímali jej úžasné benefity a schopnosti, ktoré by do značnej miery zjednodušili našu výrobu. Ak Vás zaujíma, aké výhody mám na mysli, predošlý blog sa venuje len tejto téme. Samozrejme si však základné zhrnieme aj tento týždeň, priamo tu.

3D tlač bola pôvodne známa pod pojmom “rapid prototyping”. Dôvodom je fakt, že oproti ostatným metódam je rýchlejšia, efektívnejšia a z toho dôvodu stále viac a viac využívanejšia cesta výroby. Pokiaľ máte jasnú predstavu a ste schopní ju technicky skonštruovať a vložiť do potrebného programu, neexistujú hranice. Ak chcete teda svoj nápad preniesť jednoducho do reality, nemusíte mať obavy. Posledná vec, ktorú je potrebné spomenúť je, že 3D tlač je výrazne lacnejšia ako iné tradičné metódy výroby. 3D tlač šetrí materiál, čas aj peniaze.

Naša "3D cesta" sa začala prvou malinkou tlačiarňou, na ktorej sme skúmali, ako tieto šikovné "čudá" vlastne fungujú. Na naše prekvapenie sme boli veľmi efektívni a dnes môžeme s hrdosťou povedať, že naša dielňa je v podstate plná. Cez tlačiarne a filamenty, až po krásne a originálne výrobky. 

Obrázky nižšie Vám priblížia všeteko to, o čom ste si teraz prečítali. Pomáhame firmám a fabrikám tak, aby ich práca bola bezpečná, rýchla a efektívna.

NASA DIELNAFILAMENTYDRZIAK NA UPRATOVACIE POMoCKYDRZADLO NA UTAHOVACKUOCHRANNY KLIPZAVESNY HACIK